1. Netmeet Gulpen

  2. Ze behoord (jammer genoeg) alweer tot het verleden, deze Limbo-netmeet van 11 t/m 13 december 1998 .... in Gulpen...Een geslaagde netmeet wel te verstaan .... met een perfecte opkomst (op 3 man na dan), een gezellig weerzien op vrijdagavond en een bijna niet te geloven samenwerking mbt het meesjouwen van beeldschermen, koffers, dozen en computers van "medemeeters". Een coooole sfeer zouden Abb en ik het willen noemen....

  3. Rond 21.00 uur waren de meesten aanwezig, slechts een enkeling was in België terecht gekomen ........ en nadat Yup, Abb en ik zich wezenloos hadden gesleept met tafels, Pieter een perfecte krachtstroomvoorziening had aangelegd, Redarrow kilomeeeeters utp-kabel voor iedereen had gemaakt was het de beurt aan Chick en konden we beginnen met het testen van het netwerk .... want daarom hadden we deze keer de vrijdagavond erbij genomen. .... Na een uurtje of 3 (vrij snel d8 ik zo) konden we met onze eerste "war" beginnen nadat we redelijk democratisch (met behulp van Martins, Supacow, Vector en Calimero als leaders) 4 teams hadden samengesteld. Zoals afgesproken kapten we om 03.33 en ging iedereen pitten .........(neem ik tenminste aan Dushi..Jessi ?) ......

  4. Zaterdag 10.30 uur ben ik met de wakkermaakronde begonnen .... ennu eh .... Jéézus wat kunnen mensen er anders uitzien ....s'ochtends als ze 4 uur te kort hebben geslapen.... (nee.. ik noem géén namen) .... rond 12.00 uur was echt weer iedereen volop bezig met ra, unreal, halflife en quake .... bijna nonstop tot zondagochtend 07.00 toen ging volgens de Hoteleigenaar de laatste diehard pitten. Cool dat bijna iedereen zijn headphone gebruikte en grappig als je toevallige hotelbezoekers verbijsterd op zag kijken als er in een vrij rustige zaal met 40 man supergeconcentreerd achter hun beeldscherm zittend een quaketeam in één keer keihard hoorde juichen om de zojuist gescoorde cap en het andere team hoorde vloeken om diezelfde verloren cap.

  5. ....

  6. De Hoteleigenaar was vol lof over de meetbezoekers en in zijn 65 ? jarige bestaan had hij volgens eigen zeggen nog nooit meegemaakt dat als er 5 redelijk mooie (volgens hem dan) dames in een zaal met 39 mannen komen, deze totaal genegeerd werden .... dat kan die goeie man nog steeds niet begrijpen "hehe" zei ie "ze bleven gewoon achter hun computer zitten"

  7. Op zondag kwam iedereen weer iets moeilijker uit zijn bed ............. (maybe volgende meet ook op zaterdagavond om 03.33 uur kappen om vervolgens (ook) zondagochtend 10.00 uur gezamenlijk te ontbijten ?) ........ het was al 13.00 uur toen we weer met de eerste war begonnen .... als leaders Vector en Supacow .... 2 teams van 11 man ........ s u p e rrr c o o o o l l.

  8. Helaas was het rond 16.00 uur (veel te vroeg) alweer tijd om de boel in te gaan pakken .... om 17.45 vertrokken Delphis, NoFX, Jessi en Dushi als laatste bezoekers.

.............

Voor het coole verslag van Vector klik:

atf.gamepoint.net/Meeting