Limbolannen zijn alléén toegankelijk voor mensen vanaf 18 jaar die zich via het inschrijfformulier op deze site hebben aangemeld en het daarvoor geldende bedrag vooraf hebben overgemaakt.

Illegale praktijken, in strijd met de Nederlandse wet, tijdens een Limbolan zijn niet toegestaan.

Deelname aan een Limbolan is geheel op eigen risico.  De Organisatie van Limbolan neemt geen enkele verantwoordelijkheid voor verloren en / of beschadigde eigendommen.  Alleen originele, gekochte spellen zijn toegestaan. Het gebruik van illegale kopieen en ander dergelijk materiaal is ten strengste verboden.

Mensen die willen overnachten tijdens een Limbolan gaan ermee akkoord dat ze met meerdere mensen op één zaal cq kamer worden ingedeeld.  Uit ervaring weten we inmiddels dat het tijdens deze weekenden (vooral tijdens de nachten) nooit helemaal rustig is .... hou hier rekening mee.

Na 22.00 is het gebruik van een headphone verplicht !! .... De muziek-installatie van de locatie zorgt voor achtergrondmuziek .... wil jij dat er ook muziek van jouw keuze te horen moet zijn, dan kun je aan de organisatie jouw cd geven ... deze zal dan met 5 andere cd's op random mode afgespeeld worden.

Vrijdag:

Toegang vanaf  17.00  uur
Nadat je onder het genot van een soepje / kopje koffie bent bekomen van je zware reis, kun je je spullen opbouwen en je slaapplaats inrichten.
Daarna kan o.a het  BF42-gen, MoH-en, Rtcw-en, D2-en, Ra-en, Quaken, CSsen, leechen en natuurlijk het uitwisselen van kennis en ervaringen over van alles en nog wat, maar vooral op ict gebied beginnen. Rond 21.00 zal er een leuk en vooral lekker buffet klaar staan. Buiten huis eten is dus totaal overbodig ! Om 04.00 kappen we er mee en gaat de zaal dicht.

Zaterdag:

Zaal geopend vanaf 10.00 uur
Brunch van 11.00 tot 13.00 uur. Limburgse vlaai rond 16.00 uur en rond 19.00 beginnen we met het diner. Gedurende de avond / nacht worden jullie rijkelijk voorzien van de nodige voeding. Om 05.00 kappen we er mee en gaat de zaal dicht.

Zondag:

Zaal geopend vanaf 10.00 uur
Brunch van 11.00 - 13.00.  Vlaai rond 16.00 en om 17.00 stoppen we er Gezamenlijk mee .... de meeste mensen hebben betaald om tot 17.00 te gamen .... en willen dat dan ook .... Indien je toch om een  bepaalde reden eerder weg moet , hou daar dan van tevoren rekening mee ..... sluit je spullen dan op een zodanige manier aan dat je zonder andere mensen te hinderen en/of te onderbreken eerder weg kan.

Consumptiemunten kunnen bij de bar gekocht worden .... ??  pst. Bier / fris e.d. ? bon. Sterke drank ? bonnen. Mix ? bonnen. Gezien deze schappelijke consumptieprijs is het niet toegestaan om eigen drank mee te nemen c.q. te gebruiken !

Ik verwacht de meeste mensen tussen 17.00 en 21.00 uur   zit je in een file  of kom je door een andere reden later, laat het me dan ff weten   06 46 05 1720

Goeie reis !

DCB-Jerom